AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ “KURTULUŞ MÜCADELESİNDE AYDIN” TEMALI YARIŞMA DÜZENLİYOR

Haber Tarihi: 15.08.2022
|

Aydin Büyüksehir Belediyesi, Milli Mücadele atesinin yakildigi yer olan Aydin’in düsman isgalinden kurtulusunun 100. yilinda, kurtulus mücadelesi ve ruhunun devam ettirilerek gelecek kusaklara aktarilmasi için; Aydin’daki anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise ögrencilerine yönelik “Kurtulus Mücadelesinde Aydin” temali resim, siir ve kompozisyon yarismasi düzenliyor.

Efelerin destansi mücadelesinin yansitilacagi yaratici eserler çikacagina inandigini belirten Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, Aydinli tüm çocuklari yarismaya katilmaya davet etti.

“Elektrikli scooter, tablet bilgisayar, bisiklet ve akilli saat”

Yarismada dereceye giren ögrencilerin ödülleri kategorilerine göre verilecek. Bu kapsamda; anaokulu ve ilkokul ögrencileri resim, ortaokul ögrencileri resim-siir ve lise ögrencileri ise resim-siir-kompozisyon dallarinda verecekleri eserlerle yarismaya katilim saglayabilecek. Anaokulu ögrencilerine aldiklari dereceye göre; akilli saat ile zeka beceri oyunlari ödül olarak verilecek ve tüm katilimcilara malzemeli resim çantasi hediye edilecek. Ilkokul ve ortaokul ögrencilerinin kategorisinde de yarismacinin aldigi dereceye göre; tablet bilgisayar, bisiklet ve akilli saat ödülleri verilecek. Lise ögrencilerinde de yarismacinin aldigi dereceye göre elektrikli scooter, tablet bilgisayar ve akilli saat ödülleri verilecek.

Son basvuru 2 Eylül 2022

Katilimcilar, eserlerini 2 Eylül 2022 Cuma günü mesai bitimine kadar, Kurtulus Mahallesi Adnan Menderes Bulvari No:80 Vali Yazicioglu Kültür Merkezi Efeler/AYDIN adresine kargoyla ya da elden teslim edecekler. Yarisma hakkinda detayli bilgiye 444 40 09 ve www.aydin.bel.tr adresinden ulasabilirsiniz.

|