‘KRAL ŞAKİR’ AYDIN TEKSTİL PARK’TA ÇOCUKLARLA BULUŞTU

Haber Tarihi: 11.08.2022

Aydin Büyüksehir Belediyesi, Tekstil Park’ta her gün binlerce Aydinlinin bir araya geldigi etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Her çarsamba günü çocuklara özel film gösteriminin de yapildigi alanda dün aksam “Kral Sakir Oyun Zamani” animasyon filminin gösterimi yapildi.

7’den 77’ye her gün binlerce Aydinlinin bulustugu Aydin Tekstil Park’ta, çocuklar filmi keyifle izledi. Aksam ayrica Tekstil Park’i merak eden onlarca Buharkentli ve Kuyucakli vatandas da çocuklariyla birlikte Aydin Büyüksehir Belediyesi tarafindan alanda misafir edildi.

Aydin Tekstil Park’ta çocuklar için 17 Agustos Çarsamba günü “Can Dostlar”, 24 Agustos Çarsamba günü ise “Kral Sakir Korsanlar Diyari” filmleri çocuklarin begenisine sunulacak. Filmler saat 21’de baslayacak.

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, tüm Aydinli çocuklari aileleriyle birlikte film keyfi yapmalari için Aydin Tekstil Park’a davet etti.