AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ VATANDAŞLARA AŞURE İKRAM ETTİ

Haber Tarihi: 11.08.2022

Aydin Büyüksehir Belediyesi, Muharrem ayiyla birlikte her yil geleneksel olarak yaptigi asure ikramlarini, bu yil da Aydin’in tüm ilçelerinde gerçeklestiriyor. Binlerce vatandasa yapilacak olan asure ikraminin ilki Nazilli, Germencik ve Çine ilçelerinde yapildi.

Asure ikramina yogun ilgi gösteren vatandaslar; Büyüksehir Belediyesi’nin gelenekleri devam ettirmesinden duyduklari memnuniyeti dile getirdiler. Topraklarimizin bereketini sofralarimiza tasiyan asure ikraminin anlamina vurgu yapan Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, bu ikramlarin birlik ve beraberligi pekistirmesini temenni etti.

Asure ikrami tüm ilçelerde yapilacak Nazilli, Germencik ve Çine ilçeleri ardindan devam eden asure ikramlari sirasiyla; 12 Agustos günü Buharkent, Incirliova, Yenipazar, Söke, Sultanhisar ve Kusadasi’nda; 13 Agustos günü Didim, Karpuzlu, Kösk ve Kuyucak; 15 Agustos günü Koçarli, Atça ve Karacasu; 16 Agustos günü ise Efeler ve Bozdogan’da gerçeklestirilecek.