AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ CİVCİV DAĞITIMINA BAŞLADI

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu üreticiyi teşvik etmeye devam ediyor
Haber Tarihi: 11.08.2022
|

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, özellikle dar gelirli ailelerin temel protein kaynagi olan yumurta fiyatlarindaki artisa karsi yeni bir proje baslatti. Projeyle civciv dagitimina baslanirken, Aydin Büyüksehir Belediyesi Meclis Üyesi Baris Altintas, “Tarim kenti olan Aydin’da koyun, fide ve simdi de civciv dagitimimizla, zor ekonomik sartlarin yasandigi bugünlerde vatandaslarimizi üretime yöneltmeye çalisiyoruz. Büyüksehir Belediye Baskanimiz Özlem Çerçioglu bugüne kadar üreticimize hep destek oldu, bundan sonra da yeni projelerle destegimiz katlanarak devam edecek” ifadelerini kullandi.

‘Böylesi bir destek kimsenin aklina gelmez’

Kuyulu Mahallesi’nden Müzeyyen Ayaydin “Özlem Baskan çok iyi düsünüyor; bizlere, köylülere çok yardimci oluyor. Allah Özlem Baskan’i basimizdan eksik etmesin” seklinde konusurken, Hafize Alakaya ise “Böylesi bir destek kimsenin aklina gelmez. Baskanimizi tebrik ederim” dedi.

Adem Sentürk ise düsüncelerini “Emekliyim, ama emeklilik diye bir sey birakmadilar. Yumurta simdi 2,5 lira. Köylüde bu yumurtanin 1 lira olmasi lazim. Allah razi olsun Özlem Baskan sebze ekim zamaninda fide veriyor. Özlem Baskan böyle desteklerle vatandaslarimizi üretime tesvik ediyor” seklinde ifade etti.

|