NAZİLLİ'DE 30 YILLIK HAYAL GERÇEK OLDU

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu: Doğduğum topraklara hizmet etmekten onur duyuyorum, gurur duyuyorum
Haber Tarihi: 09.08.2022
|

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, Aydin'i modern altyapiyla donatmaya devam ediyor. Baskan Çerçioglu, Nazilli'de 30 yildir hasreti çekilen Istasyon Meydani'nin düzenlemesinin yani sira meydanin altina yapilan yeralti otoparkinin açilisini yapti. Açilisa binlerce vatandas katilirken Baskan Çerçioglu açilista yaptigi konusmada "Dogdugum topraklara hizmet etmekten onur duyuyorum, gurur duyuyorum" dedi.

Aydin Büyüksehir Belediyesi Nazilli Istasyon Meydani ve Yeralti Otoparki düzenlenen törenle ve sevilen grup Gripin'in muhtesem konseriyle açildi. Açilis törenine Cumhuriyet Halk Partisi milletvekilleri Süleyman Bülbül ile Hüseyin Yildiz; Nazilli Belediye Baskani Kürsad Engin Özcan, Kusadasi Belediye Baskani Ömer Günel, Didim Belediye Baskani Ahmet Deniz Atabay Sultanhisar Belediye Baskani Osman Yildirimkaya, Incirliova Belediye Baskani Aytekin Kaya, Germencik Belediye Baskani Fuat Öndes, Yenipazar Belediye Baskani Yüsran Erden ve muhtarlar katildi.

Baskan Çerçioglu açilista yaptigi konusmada, "Bugün burada olmaktan, sizinle beraber olmaktan, dogdugum topraklara hizmet etmekten onur duyuyorum, gurur duyuyorum. Biz seçimlerde burada bu meydanda siz degerli Nazillililere Istasyon Meydani ve Yeralti Otoparki yapacagimiza söz vermistik. Bugün resmi açilisini sizinle beraber gerçeklestirecegiz. Gençlerimizle gurur duyuyorum. Çok coskulu bir topluluk görüyorum. Tesekkür ederim. Nazilli’nin 30 yillik hayali bugün gerçek oldu” dedi.

Nazilli Belediye Baskani Kürsat Engin Özcan da Baskan Çerçioglu'na yapilan yatirim için hem kendisi hem de Nazillililer adina tesekkür etti. Özcan, "Seçimlerde ‘Ne yaparsak birlikte yapacagiz’ sözü vermistiniz. Sözünüzü yerine getirdiginiz için tesekkür ediyorum" dedi.

|