BAŞKANLAR BOZDOĞAN'DA VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Haber Tarihi: 09.08.2022
|

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, Bozdogan'da vatandaslarla bir araya geldi. Çerçioglu’na Bozdogan ziyaretinde Cumhuriyet Halk Partisi Il Baskani Ali Çankir ve ilçe baskanlari, Kusadasi Belediye Baskani Ömer Günel, Didim Belediye Baskani Ahmet Deniz Atabay, Germencik Belediye Baskani Fuat Öndes, Sultanhisar Belediye Baskani Osman Yildirimkaya ve Yenipazar Belediye Baskani Yüsran Erden eslik etti.

Baskanlar önce Bozdogan pazar esnafi ve vatandaslarla bir araya geldi. Hem pazarci esnafi hem de vatandaslar ekonomik sikintilarini dile getirdiler. Pazarcilar ürünlerini satamadiklarini bu nedenle geçinmekte zorlandiklarini ifade ederken, vatandaslar da fiyatlarin çok yüksek oldugunu, alim güçlerinin artik kalmadigini pazar arabasinin yarisini bile dolduramadiklarini ifade ettiler.

Baskanlar pazar ziyareti sonrasinda ilçedeki diger esnaflari da ziyaret ederek vatandaslarin taleplerini dinlediler. Baskanlar pazaryeri ziyareti ardindan, Alamut Mahallesi’nde vatandaslarla bir araya geldi. Genci yaslisi birçok vatandas Baskanlari mahalle girisinde karsiladi. Samimi bir ortamda gerçeklesen ziyarette, mahalle sakinleri geçim sikintilarindan dert yandilar.

|