AYDIN TEKSTİL PARK’TA TİYATRO OYUNLARI SERGİLENDİ

Aydın Büyükşehir Belediyesi Tekstil Park’ta “Arkadaşım Ben Geldim” ve “Karagöz’ün Cehaleti” adlı tiyatro oyunları sergilendi.
Haber Tarihi: 03.08.2022

Aydin Büyüksehir Belediyesi Tekstil Park’ta “Arkadasim Ben Geldim” ve “Karagöz’ün Cehaleti” adli tiyatro oyunlari sergilendi. Usta tiyatrocu Gülnihal Demir’in yani sira Zafer Kaya ve Nuri Yigit’in sahneye çiktigi oyunlar 7’den 70’e herkesin büyük begenisini topladi.

Kültür-sanat faaliyetleriyle her yasa hitap eden Aydin Büyüksehir Belediyesi bir kez daha düzenledigi tiyatro gösterisiyle Aydinlilarla bulustu. Çocuklarin aileleriyle birlikte keyifli zaman geçirmeleri için tiyatro oyunlari sergilendi.

Çocuklar ve aileleri sergilenen oyunlar için Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na tesekkür etti.