BAŞKAN ÇERÇİOĞLU TEKSTİL PARK’TA VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

Haber Tarihi: 02.08.2022
|

Aydin Büyüksehir Belediyesi’nin halka kazandirdigi Aydin Tekstil Park, her gün binlerce vatandasi agirliyor. Genis yesil alanlari, parklari, sanat galerisi, aquaparki, spor alanlari, yürüyüs ve bisiklet yollari ile Aydinlilarin gözde mekani olan Aydin Tekstil Park, ayni zamanda Büyüksehir Belediyesi’nin kültürel etkinlikleriyle de vatandaslar için çekim merkezi oldu.

Baskan Çerçioglu’na sevgi seli

Büyüksehir Belediyesi’nin düzenledigi Açik Hava Sinemasi etkinlikleri kapsaminda, Aydin Tekstil Park’ta yayinlanan Yol Arkadasim filminin gösterimine katilan Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, vatandaslar tarafindan büyük bir ilgiyle karsilandi. Her vatandas ile tek tek ilgilenen Baskan Çerçioglu, Aydin Tekstil Park ve içerisinde yapilan etkinlikler hakkinda vatandaslari dinleyerek görüs ve önerilerini aldi.

“Aydin’a deger katan yatirimlar yapmaya devam edecegiz.”

Aydin Tekstil Park alaninin halka kazandirilmasinin ne kadar önemli bir is oldugunu, vatandaslarin parka gösterdikleri yogun ilgiden kolaylikla anlasilacagini belirten Baskan Çerçioglu, “Her gün binlerce vatandasimiz bu alani kullanarak aileleri ile birlikte keyifli zaman geçiriyorlar. Çocuklarin özgürce eglendigi, gençlerin spor yaptigini, kültürel etkinliklere binlerce vatandasimizin ailecek katildigini görmek bizi çok mutlu ediyor. Iste bu güzel atmosferden aldigimiz enerjiyle, vatandaslarimizin yasam konforunu daha da arttiracak ve Aydin’a daha fazla deger katacak yatirimlar yapmaya devam edecegiz.” dedi.

|