AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI TEMALI YARIŞMA DÜZENLİYOR

Haber Tarihi: 01.08.2022
|

Aydin Büyüksehir Belediyesi, 30 Agustos 1922'de Dumlupinar'da Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Baskumandanliginda zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz‘un 100. Yilinda büyük zaferimizi kutlamak için; Aydin’daki anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise ögrencilerine yönelik “30 Agustos Zafer Bayrami Resim, Siir Ve Kompozisyon Yarismasi” düzenliyor.

Çocuklarin ve gençlerin, 30 Agustos Zaferiyle ilgili duygu ve düsüncelerini özgür dünyalarinda yaratacaklari essiz eserlerle ortaya çikartacaklarina inandigini belirten Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, tüm Aydinli çocuklari yarismaya katilmaya davet etti.

Bol ödüllü yarisma

Yarismada dereceye giren ögrencilerin ödülleri kategorilerine göre verilecek. Bu kapsamda; anaokulu ve ilkokul ögrencileri resim, ortaokul ögrencileri resim-siir ve lise ögrencileri ise resim-siir-kompozisyon dallarinda verecekleri eserlerle yarismaya katilim saglayabilecek. Anaokulu ögrencilerine aldiklari dereceye göre; akilli saat ile zeka beceri oyunlari ödül olarak verilecek ve tüm katilimcilara malzemeli resim çantasi hediye edilecek. Ilkokul ve ortaokul ögrencilerinin kategorisinde de yarismacinin aldigi dereceye göre; tablet bilgisayar, bisiklet ve akilli saat ödülleri verilecek. Lise ögrencilerinde de yarismacinin aldigi dereceye göre elektrikli scooter, tablet bilgisayar ve akilli saat ödülleri verilecek.

Son basvuru 25 Agustos 2022

Katilimcilar, eserlerini 25 Agustos 2022 Persembe günü mesai bitimine kadar, Kurtulus Mahallesi Adnan Menderes Bulvari No:80 Vali Yazicioglu Kültür Merkezi Efeler/AYDIN adresine kargoyla ya da elden teslim edecekler. Yarisma hakkinda detayli bilgiye 444 40 09 ve www.aydin.bel.tr adresinden ulasabilirsiniz.

|