AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN BOZDOĞAN ALHİSAR’DA YOL ÇALIŞMASI

Aydın genelinde birçok noktada eşzamanlı olarak yol çalışmalarına devam eden Aydın Büyükşehir Belediyesi, Bozdoğan’da da çalışmaları sürdürüyor.
Haber Tarihi: 27.07.2022

Aydin genelinde birçok noktada eszamanli olarak yol çalismalarina devam eden Aydin Büyüksehir Belediyesi, Bozdogan’da da çalismalari sürdürüyor. Fen Isleri Dairesi ekipleri Alhisar-Kazandere yolunu bitirirken Alhisar Mahallesi Muhtari Hikmet Akdemir, mahallenin yolu yapildigi için Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na tesekkür etti. Akdemir, yolun yapilmasindan dolayi vatandaslarin çok mutlu olduklarini söyledi.

Planlamalar dahilinde yol yapim çalismalarina devam eden Aydin Büyüksehir Belediyesi Alhisar-Kazandere arasindaki yaklasik 4,5 kilometrelik yolda yol yapim çalismalarini bitirdi. Mahallelilerin yolun yapilmasindan dolayi büyük memnuniyet duydugunu ifade eden Alhisar Muhtari Akdemir, yolun yapilmasinda emegi geçen herkese tesekkür etti.