ASKİ ÇALIŞIYOR AYDIN’IN ALTYAPISI YENİLENEREK GÜÇLENİYOR

Haber Tarihi: 26.07.2022
|

Aydin Büyüksehir Belediyesi kentin birçok noktasinda içme suyu, yagmur suyu ve kanalizasyon hatlarinin yapimi gerçeklestirilerek altyapi agini genisletiyor.

Içme suyu altyapi agi güçleniyor

ASKI ekiplerinin altyapi çalismalari dogrultusunda; Didim’in Altinkum, Efeler ve Hisar mahallelerinde, Kusadasi’nin Davutlar Mahallesi’nde, Efeler’in Gölcük ve Efeler mahallelerinde içme suyu sebeke hatlarinin çalismalari yapiliyor. ASKI ayrica içme suyu hatlarina yeni kaynaklar olusturmak için Çine’de sondaj çalismalari yaparken, Kuyucak’in Horsunlu mahallesinde tarimsal sulama hatti yapim çalismasi gerçeklestiriyor.

Yagmur suyu ve kanalizasyon hatlari yenileniyor

Yatirimlarini birçok noktada sürdüren ASKI, kanalizasyon ve yagmur suyu hatlarinin gelistirilmesi konusunda da çalisiyor. Didim ilçesi Hisar Mahallesi ve Kusadasi’nin Sogucak Mahallesi’nde kanalizasyon hatti yapim çalismasi gerçeklestirilirken; Germencik’in Karaagaçli Mahallesi ile Karpuzlu’nun Tekeler Mahallesi’nde yagmur suyu hatti yapim isleri hayata geçirildi. Mahallelerinde gerçeklestirilen hizli, etkin ve çözüm odakli altyapi yatirimlardan duyduklarini memnuniyeti dile getiren vatandaslar, yapilan çalismalar için Aydin Büyüksehir Belediyesi Baskani Özlem Çerçioglu’na tesekkür etti.

|