BAŞKAN ÇERÇİOĞLU VATANDAŞLARLA BAYRAMLAŞTI

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Kurban Bayramı'nın ilk gününde Kuşadası Ada Camping'te vatandaşlarla bir araya gelerek bayramlaştı ve incelemelerde bulundu.
Haber Tarihi: 09.07.2022
|

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, Kurban Bayrami'nin ilk gününde Kusadasi Ada Camping'te vatandaslarla bir araya gelerek bayramlasti ve incelemelerde bulundu.

Ada Camping alaninda ve sahil boyunca yapilan çalismalari kontrol eden Baskan Çerçioglu, yaptigi incelemelerin ardindan vatandaslarla bayramlasti. Ada Camping'in Kusadasi turizmine deger kattigini belirten vatandaslar, sahil boyunca uzanan bisiklet ve yürüyüs yollarindan da çok memnun olduklarini ifade ederek, yapilan hizmetler için Baskan Çerçioglu'na tesekkür etti.

Baskan Çerçioglu ayrica Kusadasi Belediye Baskan Yardimcisi Oguzhan Turan, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Nazilli Ilçe Baskani Serdar Alptekin, meclis üyeleri ve CHP gençlik kollari yönetim kurulu üyeleriyle de Ada Campingde bir araya gelerek bayramlarini kutladi.

Bayram süresince Kusadasi'nda incelemelere ve çalismalara devam edecegini belirten Baskan Çerçioglu, her yil milyonlarca yerli ve yabanci turisti agirlamaktan mutluluk duyduklarini ifade ederek, Aydin'a deger katan çalismalari sürdüreceklerini ifade etti. Baskan Çerçioglu Kurban Bayrami'nin saglik, huzur ve mutluluk içinde geçmesini dileyerek tüm vatandaslarin bayramini kutladi.

|