AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ VATANDAŞLARLA BAYRAMLAŞTI

Aydın Büyükşehir Belediyesi vatandaşlarla bayram namazı sonrası lokum ve limonata dağıtarak bayramlaştı.
Haber Tarihi: 09.07.2022

Aydin Büyüksehir Belediyesi vatandaslarla bayram namazi sonrasi lokum ve limonata dagitarak bayramlasti. Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu ise tüm vatandaslarin Kurban Bayrami’ni kutladi.

Vatandaslar Aydin il genelinde gerçeklestirilen lokum ve limonata dagitimi ile Büyüksehir Belediyesi’nin eski bayramlasma geleneklerini devam ettirmesinden duyduklari memnuniyeti dile getirdi. Vatandaslar Baskan Çerçioglu’na tesekkür ederken, Baskan Çerçioglu “Tüm vatandaslarimizin Kurban Bayrami’ni en içten duygularimla kutluyorum. Kurban Bayrami'nin birlik-beraberlik içerisinde mutluluk, huzur ve bereket getirmesini temenni ediyorum” dedi. Baskan Çerçioglu bayram tatilini Aydin'da geçirecek olan vatandaslara da Aydin’in tertemiz sahillerinde ve birbirinden güzel tatil rotalarinda misafir etmekten mutluluk duyduklarini söyledi.