AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TEKSTİL PARK YAZ KONSERLERİ

Haber Tarihi: 06.07.2022

Açildigi günden itibaren Aydinlilarin ugrak noktasi olan Aydin Tekstil Park, içerisinde yer alan sosyal etkinlik alanlari ile kente bir nefes oldu. Binlerce vatandas yaz aksamlarini daha da keyifli hale getirmek için aileleriyle birlikte Tekstil Park’i tercih ediyor.

“Yazlik sinema, dans gösterileri, bando takimi ve canli müzik”

Park alaninda ki aktivite imkanlarina ek olarak Aydin Büyüksehir Belediyesi tarafindan her gün için etkinlik programi yapildi. Yazlik sinema, dans gösterileri, bando takimi ve canli müzik etkinliklerinin olusturdugu takvim, bu yazin dolu dolu geçecegini isaret ediyor. Tekstil Park’ta kültür sanat hayatini daima canli tutacaklarini ve etkinlik takviminin yaz boyunca güncellenerek zenginlesecegini belirten Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, tüm vatandaslari Tekstil Park’taki kültür sanat etkinliklerine katilmaya davet etti.

Aydin Tekstil Park’in etkinlik takvimi dolu dolu

6 Temmuz Çarsamba ABB Kültür Merkezleri Canli Müzik Saat: 21.30