AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN CAMİLERDE BAYRAM TEMİZLİĞİ

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala Aydın Büyükşehir Belediyesi Aydın genelindeki camilerde bayram temizliğine başladı.
Haber Tarihi: 06.07.2022

Kurban Bayrami’na sayili günler kala Aydin Büyüksehir Belediyesi Aydin genelindeki camilerde bayram temizligine basladi. Rutin temizlik islemlerinin yani sira yapilan temizlikle vatandaslarin ibadetlerini huzur içerisinde yapmalari amaçlaniyor.

Aydin genelinde rutin temizlik çalismalarinin yani sira bayram temizligi çalismalarini da sürdüren Aydin Büyüksehir Belediyesi ekipleri camilerde de hummali bir çalisma yürütüyor. Camiler en ince ayrintilarina kadar temizlenirken özellikle halilarin yikanmasina ve dezenfeksiyonuna özel önem veriliyor.

Kurban Bayrami’nin tüm vatandaslara huzur ve mutluluk getirmesini temenni eden Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, vatandaslarin camilerde gönül rahatligiyla ibadetlerini yapabilmeleri için çalismaya devam edeceklerini söyledi.