AYDIN GAZETECİLER CEMİYETİ’NDEN BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NA ZİYARET

Aydın Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Ferdi Uzun, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu.
Haber Tarihi: 05.07.2022

Aydin Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Baskani Ferdi Uzun, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Uzun ve yönetim kurulu üyeleri Baskan Çerçioglu’nu gerçeklestirdigi basarili çalismalardan dolayi tebrik etti. Uzun ayrica Baskan Çerçioglu’nun özellikle yerel basina verdigi kiymetli desteklerin önemine vurgu yapti. Nazik ziyaretleri için heyete tesekkür eden Baskan Çerçioglu ise özgür basinin ve ilkeli haberciligin önemine dikkati çekti.