AYDIN TEKSTİL PARK’TA YAZLIK SİNEMA KEYFİ

Haber Tarihi: 05.07.2022
|

Aydin’a yeni bir soluk kazandiran Aydin Tekstil Park’ta Aydin Büyüksehir Belediyesi’nin kültür sanat etkinlikleri sürüyor. Vatandaslarin bulusma noktasi haline gelen ve yogun ilgi gören Tekstil Park’ta Büyüksehir Belediyesi’nin tarafindan yazlik sinema etkinligi düzenlendi.

Çimler üzerinde sinema keyfi

Türk sinemasinda özel bir yere sahip olan, senaryosunu ve yönetmenligini Yüksel Aksu’nun üstlendigi Dondurmam Gaymak filmi, Aydin Tekstil Park’in yazlik sinema etkinlikleri kapsaminda dev ekranda gösterimi yapildi. Çimler üzerinde yerini alan yüzlerce vatandas, açik havada sinema keyfi yasadi. Tekstil Park’in Aydin’a deger kattigini belirten vatandaslar, hem yaz aksamlarini ailecek keyifle geçirmelerini saglamasi hem de ayni mekanda kültür sanat etkinlikleriyle bulusulmasinin önemine dikkat çekerek, Tekstil Park’i Aydin’a kazandiran Baskan Özlem Çerçioglu’na tesekkür etti.

Aydin Tekstil Park bir yasam alani

Aydin Tekstil Park’i bir yasam alani olarak hazirladiklarini ve içerisinde kültür sanat aktiviteleri dahil birçok etkinlik gerçeklestireceklerini belirten Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, yazlik sinema gibi oldukça keyifli aktiviteleri yaz boyunca vatandaslarla bulusturmaya devam edeceklerini ifade etti.

|