AYDIN ESNAF VE SANATKÂRLAR ODALARI BİRLİĞİ’NDEN BAŞKAN ÇERÇİOĞLU"NA ZİYARET

Aydın Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Muhammet Ali Künkcü, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu"na nezaket ziyaretinde bulundu.
Haber Tarihi: 04.07.2022

Aydin Esnaf ve Sanatkârlar Odalari Birligi Baskani Muhammet Ali Künkcü, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'na nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Baskan Çerçioglu, birlik baskanligina yeni seçilen Künkcü ile yönetimini tebrik etti. Esnaf ve sanatkârlar için son yillarin zor geçtigini ifade eden Baskan Çerçioglu, pandemi sürecinde oldugu gibi her zaman yanlarinda olmaya ve dayanismaya devam edeceklerini ifade etti. Baskan Çerçioglu esnafin ve sanatkârlarin Kurban Bayrami’ni da kutlayip bol kazançlar diledi.

Ziyarette birlik baskani Künkcü, Baskan Çerçioglu'nu yürüttügü basarili çalismalardan dolayi tebrik ederken Baskan Çerçioglu da Künkcü ve yönetim kurulu üyelerini nazik ziyaretleri için tesekkür etti.