AYDINLILAR TEKSTİL PARK’TA YER ALAN ÇOCUK AQUAPARKINA AKIN ETTİ

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından kent hayatına kazandırılan Tekstil Park içerisinde yer alan aquapark, çocuklar tarafından çok sevildi.
Haber Tarihi: 04.07.2022
|

Çocuklar ve gençlerin Aydin’daki yeni bulusma noktasi Aydin Tekstil Park oldu. Özellikle yaz aylarinda havalarin isinmasiyla birlikte açik alanlarda vakit geçirmeyi tercih eden vatandaslar, Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’nun hayata geçirdigi Tekstil Park’a yogun ilgi gösteriyor.

Çocuklar için sicagin çözümü aquapark oldu

Açildigi ilk günden bu yana on binlerce misafiri agirlayan Tekstil Park, içerisinde yer alan çesitli oyun alanlari ile çocuklarin gözdesi oldu. Sicakligin 40’li dereceleri geçtigi Aydin’da, çocuklariyla keyifli vakit geçirmek isteyen aileler, Tekstil Park içinde yer alan çocuk aquaparkina akin etti.

Aileler gönül rahatligi ile aquaparki tercih ediyor

Serinlemek, eglenmek ve ailecek keyifli vakit geçirmek için Tekstil Park içerisinde yer alan çocuk aquaparkini tercih ettiklerini belirten aileler, merkezi konumda yer alan parka ulasimin kolay olmasiyla birlikte temiz ve nezih bir ortamdan dolayi gönül rahatligi ile aquaparki kullandiklarini ifade ediyor. Aquapark içerisinde yer alan büfeden tüm ihtiyaçlarini da karsilayabildiklerini de belirten vatandaslar, bu eglence dolu alanin hem çocuklar hem de aileler için vazgeçilmez bir nokta olacagina dikkat çekti.

Baskan Çerçioglu tüm vatandaslari Tekstil Park’a davet etti

Aydina deger katan çalismalardan biri olan Tekstil Park’i Aydinlilarin hizmetine sunduklarini ve gösterilen yogun ilgiden memnuniyet duyduklarini belirten Baskan Özlem Çerçioglu, park içerisinde birçok aktivite alani olduguna dikkat çekerek tüm vatandaslari Tekstil Park’a davet etti.

|