AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN DAVUTLAR SEVGİ PLAJI’NDA YAZ KONSERİ

Aydın Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı, Yaz Konserleri’ni tüm coşkusuyla sürdürüyor. Birbirinden güzel şarkıların seslendirildiği Davutlar Sevgi Plajı etkinliğine vatandaşların ilgisi yine yoğun oldu.
Haber Tarihi: 30.06.2022
|

Yaz aylarinin gelmesiyle birlikte festival alanina dönüsen Aydin sahilleri, Aydin Büyüksehir Belediyesi’nin (ABB) açik hava konserleriyle daha da senleniyor. ABB Konservatuari’nin kentin birçok noktasinda sahne aldigi Yaz Konserleri’nin siradaki adresi Davutlar Sevgi Plaji oldu. Güzel havalarin keyfini çikartan vatandaslar, ABB Konservatuvarinin muhtesem sahne performansi ile doyasiya eglendi.

Vatandaslar eglenceli sarkilarla eglendi

Kültür ve sanat etkinliklerini vatandaslarin mahallelerine kadar tasiyan Konservatuari, yazin enerjisi yüksek havasina uyan birbirinden güzel parçalar seslendirdi. Konsere yogun ilgi gösteren genci yaslisi yüzlerce vatandas, müzigin eglenceli ritmine uyarak hem dans etti hem de sarkilara coskuyla etti.

Vatandaslardan Baskan Çerçioglu’na konser tesekkürü

Yazi unutulmaz kilan eglenceli gecelerden birini yasadiklarini ifade eden vatandaslar, muhtesem performanslari ile canli müzigin keyfini çikardiklarini belirterek, renkli etkinliklerle kendilerini bulusturan Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na tesekkür etti.

|