AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KONSERVATUVARI’NDAN KUŞADASI’NDA MUHTEŞEM KONSER

Haber Tarihi: 25.06.2022

Kültür ve sanat etkinlikleri ile vatandaslarin keyifli vakit geçirdikleri ücretsiz organizasyonlar düzenleyen Aydin Büyüksehir Belediyesi, Kusadasi’nda muhtesem bir konsere daha imza atti. Balikçilar Meydani’nda düzenlenen konserde Kusadasi Kent Orkestrasi ile birlikte sahne alan ABB Konservatuvari Orkestrasi sahne performansi ile dinleyicilere eglence dolu bir aksam yasatti.

Konsere yogun ilgi gösterildi

Balikçilar Meydani’ni dolduran vatandaslar, ABB Konservatuvari Orkestrasi ve Kusadasi Kent Orkestrasi’nin müzisyenlerince hazirlanan programda birbirinden güzel sarkilarla doyasiya eglendi. Konserin finalinde eglence zirveye tirmandi ve vatandaslar Türk Bayraklari ile birlikte coskuyla Izmir Marsi’na eslik etti.

Vatandaslardan konser tesekkürü

Konser boyunca muhtesem sahne performansinin keyfini çikaran vatandaslar, kültür sanat etkinlikleriyle kendilerini bulusturan Kusadasi Belediye Baskani Ömer Günel ve Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na tesekkür etti.