AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TÜRK SANAT MÜZİĞİ KOROSU’NDAN “YAZA MERHABA” KONSERİ

Haber Tarihi: 22.06.2022

Aydin Büyüksehir Belediyesi Türk Sanat Müzigi Korusu, “Yaza Merhaba” düzenledi. Sükran Güngör-Yildiz Kenter Kültür Merkezi ve Tiyatro Salonu'nda gerçeklestirilen konser, Sef Murat Akyüzlü yönetiminde yapildi.

Türk Sanat Müzigi’nin essiz eserleri seslendirildi

Iki bölüm halinde gerçeklesen konserde "Nazende Sevgilim", "Yollarina Gül Döktüm", "Bu Sevgi Ah", "Rüzgâr Susmus" gibi Türk Sanat Müzigi’nin birbirinden degerli 26 eseri seslendirildi. Koro ve solo olarak seslendirilen eserlerde gösterilen performanslar, dinleyicilerden tarafindan büyük alkis topladi.

Vatandaslar konsere yogun ilgi gösterdi

Konsere yogun bir ilgi gösteren vatandaslar, sarkilara eslik ederek ve eglenceli vakit geçirerek yaza merhaba dedi. Izmir marsi ile coskulu bir sekilde son bulan konser sonrasinda duygularini ifade vatandaslar, etkinligin düzenlenmesinden ve sanata verdigi desteklerden dolayi Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'na tesekkür etti.