AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN ÇOCUK GELİŞİM MERKEZLERİ İLK MEZUNLARINI VERDİ

Aydın Büyükşehir Belediyesi’ni çocuk gelişim merkezleri ilk mezunlarını verdi.
Haber Tarihi: 22.06.2022
|

Aydin Büyüksehir Belediyesi’ni çocuk gelisim merkezleri ilk mezunlarini verdi. Sirin Baloncuklar Çocuk Gelisim Merkezi’ne devam eden 6 yas grubu çocuklar kep atarak egitim hayatlarinin ilk adimini basariyla bitirmis oldu. Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, her yastan çocuga ve gence egitimde firsat esitligi vermeye devam edeceklerini söyledi.

Aydin merkezde iki merkezle minikleri gelecege hazirlayan Aydin Büyüksehir Belediyesi’nin çocuk gelisim merkezleri ilk mezunlarini verdi. Sükran Güngör-Yildiz Kenter Kültür Merkezi ve Tiyatro Salonu’nda düzenlenen törende çocuklar hem eglendi hem de velilerini gururlandirdi. Kep atarak egitimlerinin ilk adimlarini basariyla bitiren çocuklar, geçen yil boyunca ögrendiklerini de sergileme firsati buldu. Çocuklar gece sonunda da temsili diplomalarini aldi.

Egitimin önemine vurgu yapan Baskan Çerçioglu, çocuklari gelecege hazirlamaktan dolayi mutlu olduklarini söyledi. Esit sartlardaki egitimin toplumun her kesiminin temel hakki oldugunu belirten Baskan Çerçioglu, çocuklara egitimde firsat esikligi verdikleri için mutlu olduklarini söyledi.

|