AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN YAZ KONSERLERİ TÜM COŞKUSUYLA SÜRÜYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı, kentin farklı noktalarında Yaz Konserleri’ne tüm coşkusuyla devam ediyor. Birbirinden güzel şarkıların seslendirildiği Güzelçamlı Mahallesi konserine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
Haber Tarihi: 21.06.2022

Havalarin isinmasiyla birlikte güzel havalarin keyfini çikartan vatandaslarin, açik hava etkinliklerine ilgisi artiyor. Aydin Büyüksehir Belediyesi de (ABB) yaz aylarinda basladigi açik hava konserlerini kentin farkli noktalarinda vatandaslarin mahallelerine tasiyor. ABB Konservatuari’nin sahne aldigi Yaz Konserleri’nin siradaki adresi Güzelçamli Mahallesi oldu.

Vatandaslar eglenceli sarkilarla eglendi

Kültür ve sanat etkinliklerini vatandaslarin mahallelerine tasiyan ABB Konservatuari’nin olusturdugu programda bir birbirinden güzel parçalar seslendirildi. Güzelçamli konserine, genci yaslisi yüzlerce vatandas katildi. Konser öncesinde çocuklara yüz boyama etkinligi yapildi ve balonlar dagitildi. Unutulmaz eserlerin seslendirildigi konserde sarkilara coskuyla eslik eden vatandaslar gece boyunca doyasiya eglendi.

Vatandaslardan Baskan Çerçioglu’na konser tesekkürü

Renkli bir etkinlikte bir araya gelerek canli müzigin keyfini çikardiklarini belirten vatandaslar, kültür sanat etkinliklerini mahallelerine tasiyan Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na tesekkür etti.