AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BÜROKRATLARI NAZİLLİ’DE TAM KADRO SAHADA

Aydın Büyükşehir Belediyesi bürokratları “Büyükşehir Sahada” uygulaması kapsamında bu kez Nazilli’de tam kadro sahada.
Haber Tarihi: 16.06.2022
|

Aydin Büyüksehir Belediyesi bürokratlari “Büyüksehir Sahada” uygulamasi kapsaminda bu kez Nazilli’de tam kadro sahada. Mahallelere yapilan rutin ziyaretlerin yani sira yapilan ziyarette vatandaslarin talepleri dinlendi, mahallelere yapilan yatirimlarla ilgili bilgi verildi.

Katilimci belediyecilik anlayisiyla yapilan toplantilardan elde edilen talepler, Aydin Büyüksehir Belediyesi’nin bundan sonra yapacak oldugu yatirimlarin temelini olusturacak. Bu yaz da tam kadro sahaya çikan Büyüksehir Belediyesi ile Aydin Su ve Kanalizasyon Idaresi Genel Müdürlügü bürokratlari vatandaslara ilçelere yapilan yatirimlarla ilgili de bilgi verdi. Vatandaslar yapilan yatirimlar için Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na tesekkür etti.

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu “Büyüksehir Sahada” uygulamasinin her yil düzenli olarak iki dönem halinde yapildigini hatirlatti. Baskan Çerçioglu, rutin mahalle ziyaretlerinden bagimsiz olarak yapilan ziyaretlerle mahalleleri vatandaslarla ve muhtarlarla hep birlikte yönettiklerini söyledi.

|