AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN YAZ ETKİNLİKLERİNE KAYITLAR BAŞLADI

Haber Tarihi: 16.06.2022
|

Aydin Büyüksehir Belediyesi; çocuklarin, gençlerin ve yetiskinlerin yaz aylarini daha eglenceli ve ögretici bir sekilde geçirmesini saglamak için her yaz döneminde baslattigi yaz etkinliklerine bu dönem de devam ediyor. 20 Haziran’da baslayacak kurslar için ilk kayitlar alinmaya baslandi. Tüm ilçelerde yer alan Kültür Merkezleri’nde alaninda uzman egitmenler tarafindan birçok bransta kurslar verilecek.

Bu yaz daha eglenceli geçecek

Vatandaslarin uzun yaz günlerini daha verimli geçirmelerini ve sanatsal etkinliklere Kültür Merkezleri araciligiyla daha kolay ulasmasini saglayan ABB, yaz etkinleri programina özel kurslar da koydu. Yaz etkinlikleri kapsaminda her kültür merkezinde birbirinden farkli kurslar verilecek. Dans kurslari kapsaminda, halk oyunlari, pilates, jimnastik, zumba ve bale; müzik kurslarinda gitar, baglama, keman; spor etkinlerinde masa tenisi, futbol, basketbol, badminton ve yüzme; ayrica seramik hamuru ile tasarimlar, satranç, resim, ingilizce, yaratici drama, akil oyunlari ve mental aritmetik gibi çok farkli branslarda kurslar yer alacak. Etkinlikler hakkinda detayli bilgiye aydin.bel.tr adresindeki duyurular kismindan ulasilabiliyor.

Baskan Çerçioglu vatandaslari kurslara davet etti

Her yaz döneminde binlerce kisinin bu kurslar araciligiyla eglenceli ve kaliteli vakit geçirdigini belirten Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, kültür, sanat ve eglence dolu bir yaz geçirmeleri için vatandaslari bu kurslara katilmaya davet etti.

|