AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN AYDIN TEKSTİL YAŞAM ALANI MUHTEŞEM BİR ORGANİZASYONLA KAPILARINI AÇTI

Aydın Büyükşehir Belediyesi Başkanı Özlem Çerçioğlu tarafından 2016 yılında 100 milyon liraya kamulaştırılan Aydın Tekstil Yaşam Alanı muhteşem bir festivalle Aydınlılara yeniden kapılarını açtı.
Haber Tarihi: 13.06.2022
|

Aydin Büyüksehir Belediyesi Baskani Özlem Çerçioglu tarafindan 2016 yilinda 100 milyon liraya kamulastirilan Aydin Tekstil Yasam Alani muhtesem bir festivalle Aydinlilara yeniden kapilarini açti. Özellikle gençler, Aydin merkezdeki 177 dönümlük en büyük yesil alanda düzenlenen festivalde, gönüllerince eglendi. Televizyon programcisi Okan Bayülgen’le birlikte gençlerle bulusan Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, festivalin en renkli anlari olan Colorzest’in de geri sayimini yapti.

Aydin Büyüksehir Belediyesi tarafindan 100 milyon liraya kamulastirilan ve restorasyon çalismalari devam eden Aydin Tekstil Yasam Alani, Aydinlilara yeniden merhaba dedi. Alanda düzenlenen Aydinfest’te Aydinlilar pandemi sebebiyle uzun zamandir hasretini çektikleri eglencenin ve konserlerin keyfini çikardi.

Festival bisiklet, motosiklet ve Vosvos kortejinin alana gelmesiyle basladi. Daha sonra DJ performans, Feta ve Uyanisband konserleriyle devam eden festivalde Aydin Büyüksehir Belediyesi Konservatuvari Orkestrasi da sahnede yerini aldi. Festivalin finali ise Necati ve Saykolar’in muhtesem konseriyle yapildi.

Günün en renkli dakikalarini ise düzenlenen Colorzest olusturdu. Geri sayimini Baskan Çerçioglu’yla Okan Bayülgen’in yaptigi etkinlikte, festivale katilanlar boyalarla rengârenk görüntüler olusturdu.

Baskan Çerçioglu gençleri çok sevdiklerini söylerken “Ben bu parki Aydinlilara ve gençlere yaptim. Ilk organizasyon olan Aydinfest’i de gençlerimizle birlikte gerçeklestirdik. Herkese kucak dolusu sevgiler sunuyorum. Degerli gençler sizler bizim gelecegimizsiniz; sag olun, var olun” ifadelerini kullandi. Baskan Çerçioglu ayrica gençlere bir sürpriz yaparak festivalin ikincisinin 15 Ekim’de yapilacaginin müjdesini verdi.

|