AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN BAHAR KONSERLERİ DEVAM EDİYOR

İncirliova’da düzenlenen konserde vatandaşlar doyasıya eğlendi
Haber Tarihi: 09.06.2022

Aydin Büyüksehir Belediyesi Konservatuvari’nin düzenledigi “Bahar Konserleri”nin coskusu Incirliova’da da yasandi. Incirliovalilar birbirinden güzel sarkilarin seslendirildigi konsere yogun ilgi gösterdi.

Aydin Büyüksehir Belediyesi baharla birlikte basladigi açik hava konserleri ilçelerde ve mahallelerde tüm hiziyla devam ediyor. Incirliova’daki konsere de genci yaslisi yüzlerce vatandas katildi. Konser öncesinde çocuklar için yüz boyama etkinligi yapilirken balon da dagitildi. Büyüksehir Belediyesi Konservatuvari’nin görülmeye deger sahne performansiyla sarkilara eslik eden Incirliovalililar konser boyunca doyasiya eglendi.

Baskan Çerçioglu’na tesekkür

Vatandaslar, kültür sanat etkinliklerini mahallelerine kadar tasiyan Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na tesekkür etti.