BAŞKAN ÇERÇİOĞLU GENÇLERE ÖDÜLLERİNİ VERDİ

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı için düzenlenen yarışmanın ödülleri verildi
Haber Tarihi: 07.06.2022

Aydin Büyüksehir Belediyesi’nin gençlerle birlikte 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami’ni kutlamak için düzenledigi resim, siir ve kompozisyon yarismasinin ödül töreni düzenlendi. Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, yarismalari kazanan gençleri ve ailelerini tebrik edip ödüllerini verdi. Baskan Çerçioglu bütün gençleri ve ailelerini bu pazar günü Aydin Tekstil Alani’nda düzenlenecek olan Aydinfest’e de davet etti.

Gençlerle ve aileleriyle sohbet edip Aydin Büyüksehir Belediyesi’nden bir talepleri olup olmadigini da sordu. Baskan Çerçioglu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinden giden gelecek nesillerin kiymetine vurgu yapti ve her zaman gençlerin yaninda olacaklarini ifade etti.