AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GENÇLERİ AYDINFEST’TE BULUŞTURUYOR

Haber Tarihi: 07.06.2022

Aydin Büyüksehir Belediyesi gençleri birbirinden farkli etkinliklerin ve konserlerin olacagi Aydinfest’te bulusturuyor. Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, Aydin Tekstil Alani’nda 12 Haziran Pazar günü saat 16’da baslayacak olan festivale tüm Aydinlilari davet etti.

Necati ve Saykolar’in sahneye çikacagi Aydinfest’te televizyon programcisi Okan Bayülgen de gençlerle bulusacak. Festivalde ayrica DJ performans, Feta ve Uyanisband ile Aydin Büyüksehir Belediyesi Konservatuvari sahnede olacak. Metaverse dünyasina yolculugun da olacagi festivalde bisiklet, motosiklet, Vosvos korteji ile birbirinden renkli görüntülerin ortaya çikacagi Colorzest de düzenlenecek.

Tüm Aydinlilari festivale davet eden Baskan Çerçioglu, özellikle gençleri festivalde görmek istediklerini söyledi. Baskan Çerçioglu, birbirinden renkli etkinliklerin düzenlenecegi festivalde herkesin büyük cosku yasayacagini belirtti.