AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN BAHAR KONSERLERİ YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı’nın Bahar Konserleri tüm coşkusuyla devam ediyor. Birbirinden güzel şarkıların seslendirildiği Çeştepe Mahallesi konserine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
Haber Tarihi: 07.06.2022

Aydin Büyüksehir Belediyesi (ABB) baharin gelisiyle birlikte açik hava konserleri düzenleyerek, kültür ve sanat etkinliklerini vatandaslarin mahallelerine tasidi. Büyüksehir Belediyesi Konservatuvari’nin sahne aldigi Bahar Konserleri; Karacasu, Nazilli, Alamut Mahallesi’nin ardindan Çestepe Mahallesi ile devam etti.

Çestepeliler doyasiya eglendi

ABB Konservatuvari’nin olusturdugu program çerçevesinde her biri birbirinden güzel parçalarin seslendirildigi konsere, genci yaslisi yüzlerce vatandas katildi. Konser öncesinde çocuklara yüz boyama etkinligi yapildi ve balonlar dagitildi. ABB Konservatuari’nin muhtesem sahne performansiyla birlikte sarkilara eslik eden Çestepeliler gece boyunca doyasiya eglendi.

Vatandaslardan Baskan Çerçioglu’na konser tesekkürü

Konser boyunca canli müzigin keyfini çikaran vatandaslar, kültür sanat etkinliklerini mahallelerine kadar tasiyan Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na tesekkür etti.