AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GERMENCİK’TE YOLLARI YENİLEDİ

Kent içi trafiği hızlandıran ve sürüş konforunu artıran çalışmalara imza atmaya devam eden Aydın Büyükşehir Belediyesi, Aydın genelindeki eş zamanlı olarak farklı noktalarda yol yapım işlerini planlı ve hızlı bir şekilde gerçekleştiriyor.
Haber Tarihi: 23.05.2022
|

Kent içi trafigi hizlandiran ve sürüs konforunu artiran çalismalara imza atmaya devam eden Aydin Büyüksehir Belediyesi, Aydin genelindeki es zamanli olarak farkli noktalarda yol yapim islerini planli ve hizli bir sekilde gerçeklestiriyor. Fen Isleri Dairesi Yol Yapim ve Bakim Subesi ekipleri, sicak asfalt çalismalari kapsaminda Germencik’in Ortaklar Mahallesi’nde yollari yeniledi.

Ortaklar’da yollar yenilendi

Sicak asfalt serimi öncesinde, ilk olarak yol güzergahi boyunca altyapi çalismalari gerçeklestirildi. Aydin Su ve Kanalizasyon Idaresi Genel Müdürlügü (ASKI) ekiplerince, hatta yer alan kanalizasyon altyapisi yenilendi. ASKI ile isbirligi içinde çalisan Fen Isleri ekipleri, altyapi çalismasi ardindan yollarda kazi islemleri ve temel malzeme serimi yapti.

Sicak asfalt serimi ile devam edilen çalismalara, kaldirimlarin yeniden düzenlemesi ve peyzaj çalismalari ile devam edildi. Tüm bu islemlerin ardindan serit çizgileri çekilen ve yol isaretlemeleri tamamlanan yol, sürücüler ve yayalar için daha konforlu ve modern hale getirildi.

Vatandaslardan Baskan Çerçioglu’na hizmet tesekkürü

Tüm bu çalismalarin tamamlanmasinin ardindan vatandaslarin hizmetine sunulan yollara, mahalle sakinleri tarafindan tam not verildi. Çalismalarin hizli bir sekilde yapilarak, yollarin yayalar ve sürücüler için çok daha kullanisli hale getirildigini belirten vatandaslar, peyzaj çalismalari ile birlikte yollarin modern bir görünüme sahip oldugunu belirterek; yapilan hizmetler için Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na tesekkür etti.

|