AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MİNİKLERİ FİDANLIKTA MİSAFİR ETTİ

Efeler Zübeyde Hanım Anaokulu çocukları derslerini Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin Mimar Sinan Mahallesi’ndeki fidanlığında yaptı.
Haber Tarihi: 23.05.2022
|

Efeler Zübeyde Hanim Anaokulu çocuklari derslerini Aydin Büyüksehir Belediyesi’nin Mimar Sinan Mahallesi’ndeki fidanliginda yapti. Fidanliktaki derste hem fidan dikmeyi ve yasatmayi ögrenen çocuklar, fidanligin bahçesinde de gönüllerince eglendi.

Çocuklarin kisisel gelisimleri için birçok aktivite düzenleyen Aydin Büyüksehir Belediyesi bu kez de anaokulu ögrencilerini misafir etti. Fidanlikta düzenlenen etkinlikte, çocuklar ögretmenleriyle birlikte derslerini topraga ve bitkilere dokunarak yapti. Bir taraftan çiçek dikimini ögrenen çocuklar, bir taraftan da fidanliktaki çimenlerde eglenceli zaman geçirdi. Ayrica çocuklara diktikleri çiçeklerin yani sira Büyüksehir Belediyesi tarafindan küçük armaganlar da verildi.

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, çocuklarin gelisimlerinde topragin ve doganin önemine dikkati çekerken, dogayla iç içe olabilmeleri için fidanlikta çocuklari misafir etmeye devam edeceklerini söyledi.

|