AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SÖKE’DE YAZA HAZIRLIK ÇALIŞMASI YAPIYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi, 120 personelle Söke’ye yaza hazırlık çalışmalarına başladı.
Haber Tarihi: 16.05.2022
|

Aydin Büyüksehir Belediyesi, 120 personelle Söke’ye yaza hazirlik çalismalarina basladi. Büyüksehir Belediyesi’nin Fen Isleri Dairesi Baskanligi, Park ve Bahçeler Dairesi Baskanligi, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Baskanligi ile Aydin Su ve Kanalizasyon Idaresi Genel Müdürlügü (ASKI) ekipleri rutin çalismalarin yaninda hummali bir genel çalisma yürütüyor.

Yapilan çalismalarla Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi ekipleri yollari ve duraklari yikarken Fen Isleri ekipleri de Mehmetçik Caddesi’nde asfaltlama öncesi kazi çalismasina basladi. Diger taraftan ASKI ekipleri 40 personelle üstyapi tamiratini devam ettirirken Park ve Bahçeler Dairesi ekipleri de Söke’yi bastan asagi güzellestiren mevsimlik çiçek dikimlerine basladi.

Aydin Büyüksehir Belediye Baskan Özlem Çerçioglu, Söke’de dört farkli daire baskanliginin sahadaki ekipleriyle hummali bir çalisma gerçeklestirdiklerini ifade etti. Baskan Çerçioglu, Büyüksehir Belediyesi’nin rutin çalismalarinin yani sira gerçeklestirilen çalismayla altyapi ve üstyapi düzenlemesi yaptiklarini, bunun için de 120 personelin ve onlarca aracin görevlendirildigini söyledi.

|