EGE VE MARMARA ÇEVRE BELEDİYELER BİRLİĞİ’NDEN BAŞKAN ÇERÇİOĞLU'NA ZİYARET

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, başkanlığını yürüttüğü Ege ve Marmara Çevre Belediyeler Birliği üyeleri ile birlikte Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu ziyaret etti.
Haber Tarihi: 16.05.2022

Edremit Belediye Baskani Selman Hasan Arslan, baskanligini yürüttügü Ege ve Marmara Çevre Belediyeler Birligi üyeleri ile birlikte Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’nu ziyaret etti.

Ziyarette Baskan Çerçioglu’nu birlik tarafindan Kusadasi’nda düzenlenecek olan “Tarim ve Insan Çalistayi”na davet eden Arslan’a Manisa Alasehir Belediye Baskani Ahmet Öküzcüoglu, Denizli Bozkurt Belediye Baskani Birsen Çelik ile Kusadasi Belediye Baskani Ömer Günel de eslik etti. Arslan, Baskan Çerçioglu’nu özellikle tarim alaninda gerçeklestirdigi basarili çalismalardan dolayi tebrik etti.

Birlik çalistayinin basarili geçmesini temenni eden Baskan Çerçioglu, nazik davetleri ve ziyaretleri için Arslan’a ve beraberindeki heyete tesekkür etti.