AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÜCRETSİZ DENEME SINAVI DÜZENLEDİ

Başkan Özlem Çerçioğlu üniversiteye hazırlanan öğrencilere destek vermeye devam ediyor
Haber Tarihi: 15.05.2022
|

Gençlere kapilarini açan Aydin Büyüksehir Belediyesi Gençlik Kültür Merkezi'nde deneme sinavi heyecani yasandi. Ücretsiz olarak düzenlenen ve ögrencilerin yaklasik basari durumlarini tahmin edebildikleri Türkiye geneli üniversite deneme sinavina 12. sinif ögrencileri ve mezunlar yogun ilgi gösterdi.

Sinavin ücretsiz olmasindan dolayi mutlu olduklarini belirten ögrenciler, benzer sinavlarin ücretli oldugunu hatirlatip bu desteginden dolayi Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'na tesekkür etti. Ögrencilere basarilar dileyen Baskan Çerçioglu ise Gençlik Kültür Merkezi'nde yil boyunca ücretsiz olarak üniversiteye hazirlik ve destekleme kurslarinin verildigi hatirlatti. Baskan Çerçioglu kurslara katilmak isteyen tüm ögrencileri Gençlik Kültür Merkezi'ne davet etti.

Diger taraftan Gençlik Kültür Merkezi'nde yeni dönem kayitlari da 9, 10, 11 ve 12. siniflar için basladi. Her zaman oldugu gibi alaninda uzman ögretmenler tarafindan verilen destek kurslari ücretsiz gerçeklestirilecek. Ayrintili bilgi 444 13 40 numarali telefondan edinilebilir.

|