AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN UÇURTMA ŞENLİĞİ

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Uçurtma Şenliği'ne çocuklar yoğun ilgi gösterdi.
Haber Tarihi: 15.05.2022

Aydin Büyüksehir Belediyesi tarafindan düzenlenen Uçurtma Senligi'ne çocuklar yogun ilgi gösterdi.

Özel olarak hazirlanan ve Mugla Yolu üzerinde bulunan alanda yüzlerce uçurtma dagitilarak çocuklara güzel bir hafta sonu etkinligi düzenlendi.. Uçurtmalarini aileleriyle ve Aydin Büyüksehir Belediyesi Kültür Merkezlerimizin egitmenleriyle birlestiren minikler gökyüzüne havalandirmak Için adeta birbirileriyle yaristilar.. Etkinlikte ayrica çocuklara ve ebeveynlerine ikramlarda bulunuldu .. Senlikte çocuklar doyasiya eglenirken, gökyüzünde uçan uçurtmalar, renkli görüntüler olusturdu.

Senlige Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydin Milletvekili Süleyman Bülbül, CHP Aydin Il Kadin Kollari Baskani Ayse Özdemir, Büyüksehir Belediyesi meclis üyeleri Evrim Karakoz ile Baris Altintas ve CHP Efeler Ilçe Kadin Kollari Baskani Özlem Ekiz de katildi.

Çocuklar gönüllerince eglendiklerini , aileleriyle çok güzel bir hafta sonu geçirdiklerini ifade edip Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na düzenlenen etkinlik için tesekkür ettiler..