PLAJ VOLEYBOLUNUN EN İYİLERİ KUŞADASI’NDA KARŞILAŞACAK

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Kuşadası Belediyesi ve Türkiye Voleybol Federasyonu’nun ortaklaşa düzenlediği ‘Beach Pro Tour Kuşadası Challenge’a sayılı günler kaldı
Haber Tarihi: 14.05.2022
|

Kusadasi, Uluslararasi Voleybol Federasyonu (FIVB) Plaj Voleybolu Dünya Turu VW Beach Pro Tour Kusadasi Challenge için hazirliklarini tamamliyor. Turnuvanin yapilacagi Sevgi Plaji’ndaki hazirliklar sürerken Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, plaj voleybolunda dünyanin en büyük organizasyonlarindan birisine imza atacaklarini söyleyip herkesi bu coskuya ortak olmaya davet etti.

35 ülkeden olimpik ve milli takim seviyesindeki 200 sporcunun katilacagi turnuva 19-22 Mayis tarihlerinde gerçeklestirilecek. Turnuva için hazirliklar devam ederken ekipler 1500 kisilik merkez sahanin kurulumunu tamamladi. Dereceye giren takimlara toplam 150 bin dolar para ödülü beklerken eleme maçlariyla baslayacak olan organizasyona daha sonra “Ana Tablo” maçlariyla devam edilecek.

Voleybolseverlerin ücretsiz izleyebilecegi turnuvada seyirciler Brezilya’dan Bruno Oscar Schmidt, Italyan’dan Adrian Carambula ve Letonyali Samoilovs-Smedins ikilisi gibi isimleri izleme firsati bulacak. Ayrica maçlar uluslararasi televizyon ve internet kanallari tarafindan da canli yayinlanacak.

Aydin Büyüksehir Belediyesi’nin spora ve sporcuya özel önem verdigini hatirlatan Baskan Çerçioglu, uluslararasi bir turnuva düzenlemekten dolayi mutlu olduklarini söyledi. Baskan Çerçioglu herkesi turnuvayi izlemeye davet etti.

|