KARACASULULAR BÜYÜKŞEHİR’İN BAHAR KONSERİYLE DOYASIYA EĞLENDİ

Aydın Büyükşehir Belediyesi konservatuvarı Bahar Konserleri’ne Karacasu’dan başladı. Birbirinden güzel parçaların seslendirildiği konsere, genci yaşlısı yüzlerce Karacasulu katıldı.
Haber Tarihi: 13.05.2022

Aydin Büyüksehir Belediyesi kültür ve sanat etkinlikleriyle vatandaslari bulusturmaya devam ediyor. Bahar aylarinin gelmesiyle birlikte açik hava etkinliklerine baslayan Büyüksehir Belediyesi konservatuvari “Bahar Konserleri” kapsaminda ilk konserine Karacasu Cumhuriyet Meydani’nda verdi.

Karacasulular doyasiya eglendi

Birbirinden güzel parçalarin seslendirildigi konsere, genci yaslisi yüzlerce Karacasulu katildi. Konser öncesinde çocuklara balonlar dagitildi ve yüz boyama yapildi. Konserin baslamasiyla birlikte cosku içinde her sarkiya eslik eden Karacasulular eglenceli dakikalar geçirdi.

Baskan Çerçioglu’na tesekkür

Iki saat süren konser boyunca canli müzigin keyfini çikaran vatandaslar, kültür sanat etkinlikleriyle kendilerini bulusturan ve her yastan vatandasa hitap eden etkinlikler için Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na tesekkür etti.