AYDIN’IN SULTANLARI 2 YIL DAHA ALPER HAMURCU’YA EMANET

Aydın Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı'yla sözleşmesi devam eden baş antrenör Alper Hamurcu'yla artı iki yıllık daha sözleşme imzalandı.
Haber Tarihi: 13.05.2022
|

Aydin Büyüksehir Belediyespor Kadin Voleybol Takimi'yla sözlesmesi devam eden bas antrenör Alper Hamurcu'yla arti iki yillik daha sözlesme imzalandi. Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, ayni zamanda A Milli Takim yardimci antrenörlügü görevini de yürüten Hamurcu'yla tekrar anlasmanin mutlulugunu yasandiklarini ifade etti.

Hamurcu ise imza töreni sonrasi yaptigi açiklamada, “Aydin’in Sultanlari”yla Aydin seyircisi önünde maçlara çikmaya devam edecegi için mutlu oldugunu belirtti. Imza töreni sonrasi bir açiklama yapan Hamurcu “3 sene daha Aydin Büyüksehir Belediyesi Kadin Voleybol takimi antrenörlügünü üstleniyor olacagim için ne kadar mutlu oldugumu belirtmek isterim. Geldigim günden itibaren hem degerli yöneticilerimizin, hem belediye emekçilerimizin hem de güzel Aydin taraftarinin destegini hissetmis olmak aldigim bu karardaki en büyük etkenlerden oldu. Bu sebeple emegi geçen ve bizlere güvenen herkese cani gönülden tesekkür ederim” dedi. Yeni sezona iyi bir baslangiç yapmak istediklerini söyleyen Hamurcu “Geçmis senelerde oldugu gibi önümüzde ki senelerde de; hangi sartlar altinda olursak olalim kulübümüzü tasiyabildigimiz kadar üst siralara tasimak ve yapabildigimiz ölçüde her kulvarda en iyi sekilde temsil etmek en büyük önceligimiz olacaktir. Bu öncelikleri göz önünde bulundurarak yeni sezon yapilanmamizi en kisa sürede tamamlayip çalismalarimiza baslayacagiz” ifadelerini kullandi.

Baskan Çerçioglu: Hocamiza güveniyoruz

Hamurcu’yla 3 sezon daha çalisacak olmaktan dolayi mutlu olduklarini belirten Baskan Çerçioglu ise “Hocamiza güveniyoruz, kendisiyle çalismaya devam edecegim için çok mutluyuz. Alper Hocamizla birlikte önümüzdeki sezonlarda yine hedefleri olan bir takim ortaya çikartacagiz. Hocamiza basarilar diliyoruz” ifadelerini kullandi.

|