ENGELLİ VATANDAŞLAR “BENİM DE BİR AĞACIM VAR” DEDİ

Haber Tarihi: 12.05.2022

Aydin Büyüksehir Belediyesi 10-16 Mayis Engelliler Haftasi’nda, engelli vatandaslar için çesitli etkinliklere imza atiyor. Bu kapsamda Türkiye Sakatlar Dernegi Aydin Subesi ve Büyüksehir Belediyesi’nin düzenlemis oldugu “Benim de Bir Agacim Var” projesi için dernek üyeleri bir araya geldi ve agaç dikti.

Gelecege miras agaçlar

ABB Park ve Bahçeler Daire Baskanligi’nca temin edilen agaçlar, dikim yerleri engelliler için hazirlanarak, Mimar Sinan Mahallesi’nde yer alan 16 Mayis Benim de Bir Agacim Var Korusu’na dikildi. Organizasyonda her dernek üyesi için bir agaç dikildi. Önceki yillarda da ayni bölgeye engelliler tarafindan agaç dikimleri yapilmisti. Bu yil da dikim yapilarak 16 Mayis Benim de Bir Agacim Var Korusu daha da genisletilmis oldu.

Baskan Çerçioglu’na destek tesekkürü

Engellilere verdigi destegi her zaman yanlarinda hissettiklerini belirten dernek üyeleri, bu ve benzeri organizasyonlarla kendilerini özel hissettiren Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na tesekkür etti.