GİRİŞİMCİ İŞ KADINLARINDAN BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NA ZİYARET

Aydın Girişimci İş Kadınları Platformu (AYGİKAP) başkanları Nebahat Üstüner, Betül Eski, Deniz Işık ve Aliye Karahan Özçöllü, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu.
Haber Tarihi: 25.04.2022

Aydin Girisimci Is Kadinlari Platformu (AYGIKAP) baskanlari Nebahat Üstüner, Betül Eski, Deniz Isik ve Aliye Karahan Özçöllü, Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Aydin Büyüksehir Belediyesi’yle platformun ortak yürütecek oldugu çalismalarin planlamasi yapilirken, Baskan Çerçioglu ziyaretleri için platform baskanlarina tesekkür etti. Baskan Çerçioglu, platformun 27 Mayis Cuma günü yardima muhtaç ailelerle sokak hayvanlari yararina düzenleyecek oldugu Baha konserine de destek vereceklerini söyledi.

Platform baskanlari ise Baskan Çerçioglu’nu Aydin’da yürüttügü basarili çalismalardan dolayi tebrik etti.