ÇOCUKLAR AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’YLE 23 NİSAN’I COŞKUYLA KUTLADI

Aydın Büyükşehir Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşkuyla kutladı.
Haber Tarihi: 23.04.2022

Aydin Büyüksehir Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’ni coskuyla kutladi. Atatürk Kent Meydani’nda düzenlenen etkinliklerde binlerce çocuk gönüllerince eglendi.

Etkinlikler Özel Egitim Ritim Grubu’nun gösterisiyle basladi. Aydin Büyüksehir Belediyesi’nin kültür merkezlerine devam eden ögrencilerin siir okumalari ve müzik gösterileriyle devam eden programda çocuk gelisim merkezlerindeki çocuklar da çesitli gösteriler sundu. Çocuklar meydanda kurulan çadirlarda Büyüksehir Belediyesi’nin Bilim Deney Evi, Akil Oyunlari Kulübü, Satranç Kulübü, Alevde Cam Isleme ve Resim Kulübü’nin düzenledigi etkinliklere katildi. Ayrica çesitli oyunlarla çocuklarin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’ni gönüllerince kutlamalari saglandi. Ayrica Vali Yazicioglu Kültür Merkezi’nde de 23 Nisan Resim Yarismasi’nda dereceye giren ögrencilerin eserleri sergilenmeye basladi.

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, çocuklarin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’ni kutladi.