AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 23 NİSAN’I COŞKUYLA KUTLAYACAK

Aydın Büyükşehir Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşku içerisinde kutlayacak.
Haber Tarihi: 22.04.2022
|

Aydin Büyüksehir Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’ni cosku içerisinde kutlayacak. Atatürk Kent Meydani’nda saat 14’te baslayacak etkinlikler dizisi aksam saatlerine kadar devam edecek.

Çocuklarin gönüllerince eglenebilmeleri için düzenlenecek etkinlikler Özel Egitim Ritim Grubu’nun gösterisiyle baslayacak. Aydin Büyüksehir Belediyesi’nin kültür merkezlerine devam eden ögrencilerin siir okumalari ve müzik gösterileriyle devam edecek olan programda çocuk gelisim merkezlerindeki çocuklarin da gösterileri olacak. Ayrica etkinliklerde Bilim Deney Evi çadiri, Akil Oyunlari Kulübü çadiri, Satranç Kulübü çadiri, Alevde Cam Isleme çadiri ve Resim Kulübü çadiri da yer alacak. Sahne gösterilerinin olmadigi zaman diliminde ise penalti, balon patlatma, sandalye kapmaca, parkur tamamlama, top tasima oyunun gibi oyunlara da yer verilecek.

Diger taraftan Vali Yazicioglu Kültür Merkezi’nde de 23 Nisan Resim Yarismasi’nda dereceye giren ögrencilerin eserleri sergilenecek.

Tüm dünya çocuklarinin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’ni kutlayan Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, herkesi Atatürk Kent Meydani’ndaki etkinliklere ve saat 13’te açilacak olan sergiye davet etti.

|