AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ VATANDAŞLARI İFTAR SOFRALARINDA BULUŞTURACAK

Haber Tarihi: 01.04.2022

Pandemi nedeniyle son iki yildir kurulamayan geleneksel iftar sofralari, bu yil vatandaslari bir araya getirecek. Aydin Büyüksehir Belediyesi de 11 ayin sultani olan Ramazan ayi boyunca tüm ilçelerde iftar sofralari kuracak. Büyüksehir Belediyesi’nin kazanlarinda pisecek olan bereketli iftar yemekleri, gönülleri isitan birlik ve beraberlik sofralarinda vatandaslara sunulacak.

Ramazan ayi boyunca tüm ilçelerde kurulacak olan Büyüksehir Belediyesi iftar sofralari, yüzlerce noktada binlerce vatandasa hizmet verecek.

“Ramazan ayinin hepimize hayir ve bereket getirmesini diliyorum.”

Ramazan ayinda vatandaslarla gönül sofralarinda bir arada olmayi özlediklerini belirten Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, “Pandeminin etkisi ile maalesef son iki Ramazanda iftar sofralarimizi kuramamistik. Bu yil ise tüm ilçelerimizde vatandaslarimizla iftar sofralarinda bir arada olacagiz. Ramazan ayinin hepimize hayir ve bereket getirmesini diliyorum.” dedi.