AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 23 NİSAN TEMALI RESİM YARIŞMASI DÜZENLİYOR

Haber Tarihi: 29.03.2022
|

Aydin Büyüksehir Belediyesi, gelecegimiz olan çocuklarin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami coskusunu, ulusal degerlerimizi, milli duygularimizi güçlendirmek, çocuklarin yeteneklerini ve yaraticiliklarini ortaya çikarmalarini saglamaktir amaciyla ödüllü resim yarismasi düzenliyor. Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu çocuklarin hayal dünyalarini ve duygularini resmedecekleri çok güzel eserlerin çikacagina inandigini belirterek, tüm Aydinli çocuklari yarismaya katilmaya davet etti.

“23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami” konusunda yapilacak olan resimlerin katilacagi yarismaya; Aydin’da ikamet eden okul öncesi (3-6 yas) ile ilkokul ve ortaokul ögrencileri eser gönderebilecek.

Bol ödüllü yarisma

Yarismada dereceye giren ögrencilere ödüllere kategorilerine göre ödüller verilecek. Bu kapsamda, okul öncesi kategorisinde dereceye giren “En Iyi Ilk 10 Katilimciya Takip Özellikli Akilli Çocuk Saati, En Iyi Ikinci 10 Katilimciya Beceri Ve Zekâ Oyun Seti, Sonraki 20 Katilimciya Malzemeli Resim Çantasi” ödülü verilecek.

Ilkokul kategorisinde dereceye giren, “En Iyi Ilk 5 Katilimciya Tablet Bilgisayar, En iyi ikinci 5 Katilimciya Bisiklet, Sonraki 10 Katilimciya Satranç Takimi” ödül olarak verilecek.

Ortaokul kategorisinde dereceye giren “En Iyi Ilk 5 Katilimciya Tablet Bilgisayar, En Iyi Ikinci 5 Katilimciya Bisiklet, Sonraki 10 Katilimciya Kelime Üretme Oyunu” ödül olarak verilecek.

Son basvuru 20 Nisan 2022

Katilimcilar, eserlerini 20 Nisan 2022 Çarsamba günü mesai bitimine kadar, Aydin Büyüksehir Belediyesinin belirlemis oldugu adrese kargoyla veya elden teslim edecekler. Yarisma hakkinda detayli bilgiye 444 40 09’dan ve www.aydin.bel.tr adresinden ulasabilirsiniz.

|