TOHUM OTİZM VAKFI’NDAN BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NA İŞBİRLİĞİ TEŞEKKÜRÜ

Başkan Çerçioğlu’yla görüşüp Otizm Destek Merkezi’ni ve spor salonunu gezen vakıf yöneticileri işleyişe tam not verdi
Haber Tarihi: 18.02.2022

Geçen yil hizmete giren ve uygulanan uluslararasi geçerlilikteki egitim modeliyle öne çikan Aydin Büyüksehir Belediyesi Otizm Destek Merkezi ve merkezde uygulanan sistem Tohum Otizm Vakfi yöneticilerinden tam not aldi. Yapilan isbirligiyle ilgili tesekkür etmek için Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’nu ziyaret eden vakif baskan yardimcisi Aylin Sezgin ile vakif genel müdür vekili Özgül Gürel, bu isbirliginin tüm yerel yönetimlere örnek olmasini istediklerini söyledi.

Baskan Çerçioglu’nu ziyaret ettikten sonra Aydin Büyüksehir Belediyesi’nin Otizm Destek Merkezi’ni ve Otizm Spor Salonu’nu inceleyen Aylin Sezgin, vakfin yaklasik 20 yildir otizm alaninda farkindalik çalismalari ve egitim modelleri gelistirdigini hatirlatti. Ilk kez bir büyüksehir belediyesiyle bir araya gelerek modellerini uygulama sansi bulduklarinin altini çizen Sezgin, “Bu sebeple Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na çok tesekkür ediyoruz. Bugün de Aydin’a gelerek otizmle ilgili çalismalari yerinde görerek Büyüksehir Belediyesi’nin egitimcileri ile tanistik. Uygulamalarin aynen Istanbul’daki vakfimizdaki gibi yapildigini gördük. Bundan da gurur duyduk. Modelimizin çogaltilmasi bizleri çok memnun etti. Umarim bunu tüm büyüksehir beledilerine yayginlastirma sansimiz olur” ifadelerini kullandi.