AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN KOÇARLI KÜLTÜR MERKEZİ HER YAŞTAN KOÇARLILIYA YENİ YETENEKLER KAZANDIRIYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin kültür merkezlerinde vatandaşların özellikle de çocukların yeni yetenekler kazanması ve sosyalleşmeleri için yeni etkinlikler düzenlenmeye devam ediliyor.
Haber Tarihi: 31.01.2022
|

Aydin Büyüksehir Belediyesi’nin kültür merkezlerinde vatandaslarin özellikle de çocuklarin yeni yetenekler kazanmasi ve sosyallesmeleri için yeni etkinlikler düzenlenmeye devam ediliyor. Vatandaslarin yogun ilgi gösterdikleri Koçarli Kültür Merkezi’nde masa tenisinden zumbaya, müzik kurslarindan akil oyunlarina dramadan baleye ve çocuklar için etüt derslerine kadar birçok etkinlik düzenleniyor. Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu düzenlenen etkinliklere tüm Koçarlililari davet etti.

Pandemide normallesme süreciyle birlikte Büyüksehir Belediyesi’nin kültür merkezlerindeki etkinliklere de hiz verildi. Siniflari ise özellikle pandemi sürecinde eksik kaldiklari konulari tamamlamak için egitimden uzak kalan ögrenciler dolduruyor. Alaninda uzman personel tarafindan verilen atölyelerde ise tüm Aydinlilara yeni yetenekler kazandiriliyor.

Baskan Çerçioglu egitimde firsat esitligini saglayabilmek için etütlerin önemine dikkati çekerken, Koçarli Kültür Merkezi’nde de vatandaslarin yogun talepleri dogrultusunda her geçen gün yeni etkinlikler açiliyor. Ayrica etütlere katilan çocuklara Büyüksehir Belediyesi tarafindan vitamin deposu kuru meyveler de dagitiliyor.

Baskan Çerçioglu yeni yetenekler kazanmak isteyen her yastan Koçarliliyi Büyüksehir Belediyesi’nin ek hizmet binasindaki kültür merkezine davet etti.

|