AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EKİPLERİ KAR-KIŞ DİNLEMEDİ

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin sağlık ve sosyal hizmetler ekipleri Aydın’ın birçok ilçesinde etkisini hissettiren kar yağışında da çalıştı.
Haber Tarihi: 26.01.2022
|

Aydin Büyüksehir Belediyesi’nin saglik ve sosyal hizmetler ekipleri Aydin’in birçok ilçesinde etkisini hissettiren kar yagisinda da çalisti. Sosyal yardim alan vatandaslara sicak yemek servisi yogun kar yagisinda da devam ederken vatandaslarin saglik hizmeti talepleri de zorlu sartlara ragmen yerine getirildi.

Kar yagisinin olumsuzluklarina karsi 24 saat esasina göre çalisan Aydin Büyüksehir Belediyesi’nin karla mücadele ekiplerinin yani sira Büyüksehir Belediyesi’nin görevlileri de görev basindaydi. Aydin’in en ücra mahallelerine kadar giderek vatandaslarin taleplerini yerine getiren AYBA ekipleri, karli havada da ihtiyaç sahipleri için bir kap sicak yemek ulastirabilmek için canla basla çalisti. Büyüksehir Belediyesi’nin saglik ekipleri de görevlerini yerine getirerek vatandaslarin saglikla ilgili taleplerini yerine getirdi.

“Hizli çözüm için 444 40 09”

AYBA’nin Aydin’in bir kösesinde her türlü olumsuz kosulda da görev basinda oldugunun altini çizen Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu “Aydin’da hiç kimse soguktan üsümez, hiç kimse yataga aç girmez; çünkü Aydin Büyüksehir Belediyesi var” sözünü hatirlatarak vatandaslarin her türlü ihtiyaçlari için 444 40 09 numarali "Hizli Çözüm Merkezi" hattini arayabileceklerini belirtti.

|