AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİNİN OCAK AYI 11.01.2022 TARİHLİ I. BİRLEŞİM MECLİS KARAR ÖZETLERİ

AYDIN BÜYÜKSEHIR BELEDIYE MECLISININ OCAK AYI 11.01.2022

TARIHLI I. BIRLESIM MECLIS KARAR ÖZETLERI

Karar No:01

Karar: Aydin Büyüksehir Belediye Meclisinin 16.12.2021 tarihli Aralik Ayi Meclis Toplantisinin II. Birlesimine ait zabit özetinin okunan haliyle kabulüne toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

Karar No:02

Karar: 01.01.2022 tarihinden geçerli olmak üzere Aydin Büyüksehir Belediye Baskanligi bünyesinde 2022 Mali yilinda çalistirilacak Baskan Danismanlarina ödenecek aylik bürüt ücretin, Genel Sekretere ödenen bürüt ücretin  %  75’i oraninda belirlenmesine, 2021 yilinda tam zamanli Sözlesmeli Personel olarak çalisip, 2022 yilinda da çalismalari uygun görülenler ile 2022 yilinda ihtiyaç duyulmasi halinde çalistirilacak tam zamanli Sözlesmeli Personelin net ücretlerinin; Hazine ve Maliye Bakanligi Kamu Mali Yönetim ve Dönüsüm Genel Müdürlügünce belirlenen, 657 Sayili Kanuna göre net aylik tutari ile ek ödeme oran ve tutarlari üzerinden belirlenmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

Karar No:03

Karar: 5216 Sayili Büyüksehir Belediye Kanunu’ nun 13. maddesi ve Belediye Meclisi Çalisma Yönetmeligi’ nin 6.maddesi geregince Aydin Büyüksehir Belediye Meclisi' nin 2022 Yilinda tatil yapmadan çalismalarina devam etmesine ve her ayin 2. haftasinda toplanmasina toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

Karar No:04

Karar: 5393 Sayili Belediye Kanunu’ nun 25. maddesi geregince Belediyenin bir önceki yil gelir ve giderleri ile bunlara iliskin hesap kayit ve islemlerinin denetimi için gizli oyla yapilan Denetim Komisyonu Üyeligi seçimi sonunda kullanilan 64 oydan, 57 oy alan Baris ALTINTAS,  59 oy alan Murat GÖREN, 59 oy alan Semra YÜCEL, 50 oy alan Nese MENDERES, 56 oy alan Kasim PAYZA’ nin Denetim Komisyonu üyeliklerine seçilmelerine toplantiya katilan üyelerin oyçoklugu ile karar verildi.

Karar No:05

Karar: Yargül Otomotiv Pazarlama Ticaret Sanayi Anonim Sirketi tarafindan bagislanmak istenen 2021 model NM0MXXTACMMD17855 sasi numarali Ford Tourneo Courier Kombi 1.5 TDCI 75 PS Trend model ticari aracin Aydin Büyüksehir Belediyesine bagisinin kabul edilmesine, aracin ruhsat is ve islemlerini yürütmek için Atik Yönetim Sube Müdür V. Osman TUFAN’ in görevlendirilmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligi ile karar verildi.